Türkiye, dün akşam saat 20.55’te Elazığ’dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. Elazığ ile Malatya’da yıkım ve ölüme neden olan 6.8’lik deprem sonrası ülkenin çeşitli yerlerinde yardım kampanyaları düzenlendi. Kampanyaya son olarak ünlü şarkıcı Yusuf Güney de katıldı.
Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik deprem, Malatya, Diyarbakır, Batman, Tunceli, Mardin, Bingöl, Bitlis, Suriye ve Irak’tan hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı ve vatandaşların hayatını kaybettiği deprem bölgesine yardım kampanyaları başlatıldı. Depremi öğrenir öğrenmez bu sabah Elazığ’a uçan Yusuf Güney, depremzedelere yardım için esnaftan battaniye, bot, mont gibi malzemeler aldı. Ünlü şarkıcı, 30 liralık battaniyeyi kendisine 120 liraya satmak isteyen fırsatçı esnafa sitem etti.
Depremi öğrenir öğrenmez Elazığ'a giden Yusuf Güney, depremzedelere yardım için esnaftan battaniye, bot, mont gibi malzemeler aldı. Güney, 30 liralık battaniyeyi kendisine 120 liraya satmak isteyen fırsatçı esnafa da sitem etti. #Elazığ #Deprem pic.twitter.com/DqfM5In3h8
— DS Kültür Sanat (@dskultursanattr) January 25, 2020