İstanbul’un çeşitli ilçelerinde simit satan seyyar satıcıların elinde kalan bütün simitleri satın alarak fenomen haline gelen iş adamı İbrahim Yılmaz’ın sosyal medyada yayılan videosu yaklaşık 50 milyon kez izlenmişti. Görüntüleri izleyen vatandaşlar, bu iyilik ve duyarlılık örneği karşısında duygulanmıştı.
Bu kapsamda iş adamı Yılmaz, YouTuber Emirhan Özhan ile birlikte “iyilik akımı” projesini başlattı. Mega kentin çeşitli noktalarında seyyar şekilde simit, çiçek, şemsiye ve yara bandı satan satıcıların yanına giden Yılmaz ve Özhan, ellerinde kalan tüm malzemeleri satın aldı.
Günü erken bitirerek evlerine gitmelerini ve dinlenmelerini isteyen yardımsever ikili, bazı satıcıların malzemelerini de vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. O anlar sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.