Hatice Hamarat şarkısında “Bu Dünya”yı anlatıyor!
Oyuncu ve müzisyen Mert Carim'in yeni teklisi ''Nevresimler''
22.04.2022 - Cuma 21:07
GTR Müzik’in başarılı sanatçılarından Mert Carim ‘Nevresimler’ parçası ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözü, müziği Mert Carim’e ve prodüktörlüğü Gökhan Türkmen’e ait olan ‘Nevresimler’in düzenlemesi Alper Anık imzası taşıyor. Yeni teklisinde genç sanatçı; ‘‘Teması yalnızlık ve tek kalmışlık olan ‘Nevresimler’in bu duyguları yaşayan insanlara tercüman olması dileği ile..Nevresimler’de çok değerli müzisyen dostlarım bana eşlik etti, şarkının ruhunu ve hissiyatını dinleyiciye olduğu gibi aktarmaktı amacımız ve öyle de olduğu için çok memnunum.’’Diyor.
Üretime durmaksızın devam eden Mert Carim’e yeni şarkısı ‘Nevresimler’de ; Tunç Çakır, Feryin Kaya, Alper Anık, gibi başarılı müzisyenler eşlik ediyor. Kayıtları GTR Deneyevi stüdyosunda tamamlanan ‘ Nevresimler’ GTR Müzik etiketiyle şimdi tüm dijital platformlarda.
Peki Mert Carim kimdir?
09.11.1986 Yılında İstanbul Kadıköy’ de dünyaya gelen Mert Carim, ilk olarak 2 yaşındayken kendisine alınan enstrüman ile müzikle tanışmıştır. Sanatçı ilkokul, ortaokul ve lise yıllarında birçok tiyatro ve müzik gruplarıyla çalışmalar yapmıştır. Liseyi Üsküdar Anadolu Lisesinde tamamlayan Carim, mezun olduktan sonra eğitimini Tiyatro ve Klasik Türk Müziği alanında devam ettirmiştir. 2005 yılında kurdukları müzik grubuyla İstanbul’ un çeşitli yerlerinde sahne alan sanatçı, 2008 yılından itibaren sahne çalışmalarına solo olarak devam etmiştir. >>Devamını okumak için tıkla!
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''