Yeşil Deniz ''Milenyum'' ile geri dönüyor!
Nadide Sultan, Tan Taşçı şarkısını kliplendirdi!
24.01.2023 - Salı 01:22
Sevilen şarkıcı Nadide Sultan, bir Tan Taşçı bestesi olan "Ona söyle " isimli şarkısının klip çekimi için kameralar karşısına geçti. Güzel şarkıcının 5.5 yıl aradan sonra müzikseverlerin beğenisine sunacağı yeni şarkısının video klibi Kilyos sahilinde yer alan Mehtap restoranda çekildi. Söz müziği Tan Taşçı, aranjesi Baran Etik, süpervizörlüğünü Alpay Aydın'ın üstlendiği "Ona söyle" isimli cover çalışmada; sevilen şarkıcının kendine has yorumu dikkat çekti. Aynı zamanda eşi olan ünlü yönetmen Hakan Yonat tarafından çekimleri gerçekleştirilen klipte, sanatçıya orkestra arkadaşları da enstrümanlarıyla eşlik etti.
Yönetmen eşten Nadide Sultan'a uyarı
Renkli görüntülerin de yer aldığı sette, yönetmen eşi Hakan Yonat, farklı açılardan yapılan çekimler sırasında kurgu gereği özellikle objektife bakılmaması hususunda Nadide Sultan'ı esprili bir dille uyararak yönlendirdiği de gözlerden kaçmadı. Tan Taşçı imzalı "Ona söyle" isimli şarkının klip çekimlerinde kostüm ve aksesuar da değiştiren Nadide Sultan, basın mensuplarına duygularını da dile getirdi. Sultan " Harika bir şarkıya yakışacak çok doğal bir klip geliyor.

Klibi eşim çekince kendimi daha bir iyi hissediyorum." derken; eşi Hakan Yonat'a sorulan "Sanatçı eşinize klip çekmenin zorluğu var mı? " sorusuna ise "Kesinlikle kolay .Çünkü ben eşime de işime de aşkla bakıyorum " yanıtını verdi. Nadide Sultan'ın yeni şarkısı "Ona söyle " eşi Hakan Yonat'la ortak yeni kurdukları ve oğlunun ismini verdikleri Müzikaan isimli şirketten çıkacak.
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''