Tom Odell sevilen şarkılarıyla bir kez daha İstanbul’da!
Şarkıcı Vedat Alçay, minik Almina ile düet yaptı!
07.06.2023 - Çarşamba 17:37
Sanatçı Vedat Alçay, sosyal medyada viral olan "Gülüşlerine Hayranım" şarkısının yeni versiyonunda 3.5 yaşındaki minik şarkıcı Almina ile düet yaptı. Tüm dijital platformlarda 1 milyar tıklanmayı geçen şarkının düet versiyonu, 10 Haziran'da yayınlanacak. Vedat Alçay, sürpriz bir düet çalışmasıyla müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor. Sanatçı, söz ve müziğine de imza attığı, sosyal medyada viral hale gelen “Gülüşlerine Hayranım” şarkısında tüm Türkiye’nin kalbine taht kuran 3.5 yaşında minik Almina ile düet yaptı.
Gümbür gümbür geliyorum
Vedat Alçay’ın Almina ile söylediği “Gülüşlerine Hayranım” düeti, 10 Haziran Cumartesi günü tüm dijital platformlarda ve Vedat Alçay’ın YouTube kanalında yerini alacak. Alçay, dijital platformlarda 1 milyar tıklanmayı geçen şarkısının bu yeni versiyonu için de iddialı: “2023 yazına da damga vuracağım. Gümbür gümbür geliyorum!”

Kendi yapım şirketini kurdu
Vedat Alçay müzik kariyerinde yeni bir sayfa daha açtı ve kendi yapım şirketini kurdu. ‘VaaV Music’ adlı yapım şirketinin ilk projelerini yayınlayan Alçay, kendi şarkılarının yanı sıra yeteneğine güvendiği genç müzisyenlerin eserlerini de müzikseverlerle buluşturacağını açıkladı.
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!