Ahmet San’ın Türkiye’nin yarım asrına damga vuran hikâyesi ''San'' çıktı!
Bursa'da yağışlı havaya rağmen Cem Adrian'a yoğun ilgi!
21.06.2023 - Çarşamba 00:08
Ünlü söz yazarı ve müzisyen Cem Adrian önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği konserde Bursa Kültürpark Açıkhava Sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Sahnesine "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısıyla başlangıç yapan Cem Adrian "Hoşgeldiniz. Klasik bir Cem Adrian konseri olacak.
Çok neşeli şarkımız yok biliyorsunuz." sözleriyle sevilen şarkılarını söylemeye devam etti. Cem Adrian sevenleri yağan yağmura rağmen Bursa Kültürpark Açıkhava’yı doldurarak tüm şarkılara eşlik edip adeta dev bir koro oluşturdu. Cem Adrian şarkılarının yanı sıra sahne ritüelini bozmayarak türküler söylemeyi de ihmal etmedi. "Öf Öf " ve "Mihriban" başta olmak üzere peş peşe seslendirdiği seçkin türkülerle, kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri büyüledi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Cem Adrian, hayranlarına kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek konserini alkışlar eşliğinde noktaladı. Cem Adrian 6 Temmuz’da Ankara Atılım Sahnesi’nde , 28 Temmuz’da Altınoluk Amfi Tiyatro’da, 29 Temmuz’ Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda, 30 Temmuz’da ise Bodrum Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak.
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''