Bursa'da yağışlı havaya rağmen Cem Adrian'a yoğun ilgi!

21.06.2023 - Çarşamba 00:08

Ünlü söz yazarı ve müzisyen Cem Adrian önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği konserde Bursa Kültürpark Açıkhava Sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Sahnesine "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısıyla başlangıç yapan Cem Adrian "Hoşgeldiniz. Klasik bir Cem Adrian konseri olacak.




Çok neşeli şarkımız yok biliyorsunuz." sözleriyle sevilen şarkılarını söylemeye devam etti. Cem Adrian sevenleri yağan yağmura rağmen Bursa Kültürpark Açıkhava’yı doldurarak tüm şarkılara eşlik edip adeta dev bir koro oluşturdu. Cem Adrian şarkılarının yanı sıra sahne ritüelini bozmayarak türküler söylemeyi de ihmal etmedi. "Öf Öf " ve "Mihriban" başta olmak üzere peş peşe seslendirdiği seçkin türkülerle, kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri büyüledi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Cem Adrian, hayranlarına kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek konserini alkışlar eşliğinde noktaladı. Cem Adrian 6 Temmuz’da Ankara Atılım Sahnesi’nde , 28 Temmuz’da Altınoluk Amfi Tiyatro’da, 29 Temmuz’ Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda, 30 Temmuz’da ise Bodrum Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak.

Etiketler

✨ Günlük Burç Yorumları

Koç
Boğa
İkizler
Yengeç
Aslan
Başak
Terazi
Akrep
Yay
Oğlak
Kova
Balık

📊 Günün Anketi

Sizce 2026’nın en önemli gündemi ne olacak?

👉 Ekonomik Kriz
👉 Yapay Zeka
👉 İklim Değişikliği
👉 Küresel Siyaset