İkinci domuz kalp nakli hastası Lawrence Faucette hayatını kaybetti!
Avrupa turnesine çıkan Ceren Gündoğdu, yoğun bir sevgi seli ile kaşılaştı!
02.11.2023 - Perşembe 18:09Türk pop müziğinin yükselen değerlerinden Ceren Gündoğdu, bir yandan üretmeye bir yandan da konserlerine tam gaz devam ediyor. Son olarak yayınladığı “Aşinayım” şarkısıyla tüm dijital platformlarda ve radyolarda en çok dinlenenler arasında yer alarak kısa bir sürede büyük bir başarıya imza atan Gündoğdu, Avrupa turnesinin ardından ayağının tozuyla İstanbul’da sahne aldı.
Hollanda Haarlem ve Avusturya St. Pölten şehrinde sevenleriyle buluşan Ceren Gündoğdu, sevilen şarkılarını hayranlarıyla coşkulu bir şekilde seslendirdi.

Cumhuriyetin 100.Yılını en içten duygularla kutlayan Gündoğdu, “Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınları için bizlere Cumhuriyeti armağan eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm diyene!” dedi.
📊 Günün Anketi
Sizce 2026’nın en önemli gündemi ne olacak?
Noa Lang ve Elif Buse Doğan iş birliğiyle yılın transfer duyurusu!
Engin Uzun’dan hayata tutunan bir kitap “Rabbim Ne Olur Toparla Beni” okurla buluştu!
Zir-i Cin 4, beklenenin üstünde ilgi gördü!
Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Seha Okuş vefat etti!
Şarkıcı Eylem ''Bye Bye'' ile iddialı bir dönüş yapıyor!
Şarkıcı Fulin, yeni çalışması ''Yana yana'' ile geliyor!
Bora Duran’dan yepyeni tekli “Benim olsun” dinleyiciyle buluştu!
SMA Tip-1 ile mücadele eden minik Alya zamanla yarışıyor!
Zeliha Uraltaş'ın yeni çalışması “Akar duygular” yayında!
Usta oyuncu Haldun Dormen hayatını kaybetti!