Özge Fışkın'dan yepyeni bir beste ''Hadi dans et''
Çocuklar gülsün diye derneği'nin 52. Anaokulu'nu Hatay Samandağ'da açıldı!
01.03.2024 - Cuma 23:39
Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 52.Anaokulunu 28 Şubat’ta Samandağ’da açtı. Yapımını Bridge To Türkiye Fund’un üstlendiği anaokuluna “Çocuklar Gülsün Diye-BTF Anaokulu” ismi verildi. Dernek Reyhanlı, Kırıkhan ve İskenderun’daki anaokullarından sonra Samandağ ile Hatay’daki 4. anaokulunu açmış oldu. Depremi unutmadığını, unutturmayacağını, afet bölgesinde desteklerinin ve okul açılışlarının devam edeceğini vurgulayan Gülben Ergen, anaokulunun hazırlık sürecine ve açılışına katılım sağlayan oğlu Atlas Erdoğan’a da teşekkür etti.
Açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Samandağ Kaymakamı Sn. Alper Kırgıl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. İbrahim Cahit Ayazhan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, ve devlet protokolü katıldı. Açılışın ardından Millî Eğitim Bakanlığı’na hibe edilen Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak. Samandağ’da açılan 52. Çocuklar Gülsün Diye – BTF Anaokulu çocuklarımızın hareket, bilişsel, sosyal ve duygusal, dil ve öz-bakım alanlarında desteklenerek var olan potansiyellerini ortaya çıkarmalarını ve en üst düzeyde geliştirmelerini amaçlayan, programlı ve sistemli bir eğitim almalarını sağlayarak geleceğimizi aydınlatacak gençlerin yetişmesine büyük katkı sağlaması amaçlanmaktadır.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Gaziantep, Gaziantep-Islahiye, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir, Antalya-Konyaaltı, Ankara, Ağrı, Uşak, Artvin, İzmir, Rize, Ordu-Altınordu, Ordu-Fatsa, Ordu-Kumru, Eskişehir, Diyarbakır-Bismil, Diyarbakır-Hani, Denizli, Siirt, Kilis, Adana, Osmaniye, Hatay-Kırıkhan, Hatay İskenderun ve Adıyaman’da anaokulları yaptı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.
Şarkıcı Cansever hayatını kaybetti!
Kozalak Devri neden farklı? Senarist Harun Kevrek DS Kültür Sanat'a anlattı!
Şahane Pazar 25 yıl sonra tiyatro sahnesinde! Peki hangi tarihte nerede?
Son dönemin iddialı komedi filmi "Kozalak Devri" vizyonda!
Keloğlan ve Hayvan Dostları filmi bugün vizyona girdi!
Oğuzhan Koç ve japon müzik grubu Vivanz Eden aynı sahnede mi buluşuyor?
Şafak Sezer'den tiyatroseverlere ''Karanlıkta kumpas'' sürprizi!
Mavi Gri’den duygulara dokunan yeni çalışma “Bakmasaydım sana”
Umut'un yeni çalışması "Saklı deniz" yayınlandı!
Deha Bilimlier, Yıldız Tilbe imzalı ''Aşksız prens'' ile dönüyor!