Özge Fışkın'dan yepyeni bir beste ''Hadi dans et''
Çocuklar gülsün diye derneği'nin 52. Anaokulu'nu Hatay Samandağ'da açıldı!
01.03.2024 - Cuma 23:39
Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 52.Anaokulunu 28 Şubat’ta Samandağ’da açtı. Yapımını Bridge To Türkiye Fund’un üstlendiği anaokuluna “Çocuklar Gülsün Diye-BTF Anaokulu” ismi verildi. Dernek Reyhanlı, Kırıkhan ve İskenderun’daki anaokullarından sonra Samandağ ile Hatay’daki 4. anaokulunu açmış oldu. Depremi unutmadığını, unutturmayacağını, afet bölgesinde desteklerinin ve okul açılışlarının devam edeceğini vurgulayan Gülben Ergen, anaokulunun hazırlık sürecine ve açılışına katılım sağlayan oğlu Atlas Erdoğan’a da teşekkür etti.
Açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Samandağ Kaymakamı Sn. Alper Kırgıl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. İbrahim Cahit Ayazhan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, ve devlet protokolü katıldı. Açılışın ardından Millî Eğitim Bakanlığı’na hibe edilen Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak. Samandağ’da açılan 52. Çocuklar Gülsün Diye – BTF Anaokulu çocuklarımızın hareket, bilişsel, sosyal ve duygusal, dil ve öz-bakım alanlarında desteklenerek var olan potansiyellerini ortaya çıkarmalarını ve en üst düzeyde geliştirmelerini amaçlayan, programlı ve sistemli bir eğitim almalarını sağlayarak geleceğimizi aydınlatacak gençlerin yetişmesine büyük katkı sağlaması amaçlanmaktadır.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Gaziantep, Gaziantep-Islahiye, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir, Antalya-Konyaaltı, Ankara, Ağrı, Uşak, Artvin, İzmir, Rize, Ordu-Altınordu, Ordu-Fatsa, Ordu-Kumru, Eskişehir, Diyarbakır-Bismil, Diyarbakır-Hani, Denizli, Siirt, Kilis, Adana, Osmaniye, Hatay-Kırıkhan, Hatay İskenderun ve Adıyaman’da anaokulları yaptı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.
📊 Günün Anketi
Sizce 2026’nın en önemli gündemi ne olacak?
Noa Lang ve Elif Buse Doğan iş birliğiyle yılın transfer duyurusu!
Engin Uzun’dan hayata tutunan bir kitap “Rabbim Ne Olur Toparla Beni” okurla buluştu!
Zir-i Cin 4, beklenenin üstünde ilgi gördü!
Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Seha Okuş vefat etti!
Şarkıcı Eylem ''Bye Bye'' ile iddialı bir dönüş yapıyor!
Şarkıcı Fulin, yeni çalışması ''Yana yana'' ile geliyor!
Bora Duran’dan yepyeni tekli “Benim olsun” dinleyiciyle buluştu!
SMA Tip-1 ile mücadele eden minik Alya zamanla yarışıyor!
Zeliha Uraltaş'ın yeni çalışması “Akar duygular” yayında!
Usta oyuncu Haldun Dormen hayatını kaybetti!