Güzel şarkıcı ''Eyvallah'' dedi!
O aslında bir yazar değil. Dansözlerin sahibi!
04.02.2021 - Perşembe 09:55
Önce youtuber olarak karşımıza çıkan Demet Işıl Yılmaz, geçtiğimiz ay çıkardığı Mecburiyetsiz kitabıyla birçok kadının hayatlarına dokunmaya devam ederken, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir söyleşide, hakkında en çok merak edilenleri yanıtladı.
32 yaşındaki güzel youtuber, kariyerine başladığı Hürriyet gazetesinden itibaren çalışma hayatını anlatırken, bir yazar olarak anılmaktan dolayı gurur duyduğunu fakat işin aslı olarak senelerdir tüm evlerin oyun havası olarak bilinen Mezdeke grubunun sahibi olduğunu, halen tüm müziklerin yapım şirketinin yönetiminde ve pandemi olmasaydı yeniden dansçılarla bir grup kuracaklarını da belirtti.

Müzik prodüktörü bir babanın kızı olmanın her anlamda avantajını yaşadığını da belirten Demet Işıl Yılmaz, geçtiğimiz günlerde de dönemin neredeyse tüm şarkıcılarıyla anılarını anlatarak Powertürk tv ‘de yayınlanan pop 40 programını sunmuştu.
''Demet Işıl Yılmaz”ın YouTube kanalı Türkiye'nin en güçlü YouTube partnerlerinden ve müzik şirketlerinden Wediacorp işbirliği ile yönetilmeye devam ediyor.
En çok kullandığınız sosyal medya uygulaması hangisi?
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!