Tanju Güneş'in yeni çalışması ''Devlerin Aşkı'' yayınlandı!
Kadife sesli Aygün Karadoğan'dan Sezen Aksu şarkısı
21.04.2021 - Çarşamba 23:29
Aygün Karadoğan’ın akustik başarısı. Geçtiğimiz aylarda “Döndüm Deliye” adlı sıfır şarkısını sevenleriyle paylaşan müziğin kadife sesli adam lakaplı şarkıcısı Aygün Karadoğan, hız kesmeden Youtube akustik projelerine ağırlık vermişti. Yıldız Tilbe’ye ait “EMİ” şarkısını coverlayarak çok iyi tepkilerle karşılaşan Karadoğan, bu başarısını sürdürmeye karar verdi ve bu sefer Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Sezen Aksu’nun kapısını çaldı.
Herkesin diline pelesenk olan “Tükeneceğiz” adlı bir Sezen klasiği seslendiren Aygün, heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Hepimizin örnek ismi Sezen Aksu’nun "Tükeneceğiz" isimli şarkısını farklı bir yorumla dinleyenlerin beğenisine sunarken, şarkının ruhuna ve matematiğine sadık kalmaya özen gösterdik. Farklı enstrümanlar kullanırken tarzımızı korumak ve aynı zamanda çok titiz davranmak zorundaydık. Sezen Aksu’nun duygularına layık olabilmek adına şarkıyı ilmek ilmek dokuduk. Stüdyo aşamasında her biri sazının üstadı müzisyenlerle (Salih Yurttaş, Kahraman Şirin, Caner Güneysu, Birkan Şener, Mehmet Akatay) çalıştık.
https://www.youtube.com/watch?v=bSNR45MJ8oE
Dron, animasyon teknolojilerinden yararlanarak çektiğimiz klibimizde, Sezen Aksu’ya ithafen Bahçeşehir Üniversitesi Animasyon Bölümü öğrencisi Mine Aladağ'ın hazırladığı "minik serçe" animasyonunu kullandık.” Burak Vural’ın düzenlemesini üstlendiği şarkının video klibini ise Aygün Bal ve Atakan Yılmaz yönetti. Ortaya çıkan eser hem Sezen Aksu hem Aygün Karadoğan’ın hayranlarından geçer not aldı.
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!