Rec Rocero & 24 Ayar'dan zamansız bir ''Elveda''
Vedat Alçay ''iki gözüm'' isimli çalışmasını Ahmet Kaya'ya yazdığını açıkladı!
28.10.2021 - Perşembe 15:06
Başarılı şarkıcı Vedat Alçay'ın geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu ve milyonlarca görüntülenme alan ''iki gözüm'' isimli çalışması usta sanatçı Ahmet Kaya'nın doğum günü nedeni ile yeniden gümdem oldu. Şarkının klibinde usta sanatçı Ahmet Kaya ile ilgili bir çok detay yer alırken, video klibin son sahnesinde ''İki Gözüm Ahmet'' filminin başrol oyuncusu Özgür Tüzer'de rol aldı. Şarkı ile ilgili görüştüğümüz şarkıcı Alçay, sorularımıza tüm samimiyeti ile cevap verdi.
Vedat Alçay DS Kültür Sanat'a yaptığı açıklamalarda: ''Aylar önce yayınladığım iki gözüm isimli çalışmamın hikayesi ile ilgili daha önce bir açıklama yapma gereği hissetmedim çünkü bu benim değer yargılarıma ters düşerdi. Peki şuan neden açıkladığıma gelirsek, ben bunu yaptığım canlı yayınlarımda da zaten bahsetmiş ve anlatmıştım ama usta sanatımızın bugün doğum günü olması benim için pek bir değerli, onun için böyle bir açıklama yapma gereği duydum diyebilirim. Eğer bu açıklamayı şarkı çıktığında yapsaydım birileri çıkıp şarkım ile ilgili prim yapıyor algısı yaratabilirdi o nedenle beklemeyi uygun buldum. Bu arada şarkı milyonlarca kez izlendi ve halende izlenmeye devam ediyor bu konuda herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınız.'' ifadelerini kullandı.
Video klibi izlemek için tıkla!

Şarkının söz, müziği Vedat Alçay'a aranjesi ise Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu hazırladı. Senaryosunu Vedat Alçay’ın yazdığı klibin yönetmen koltuğunda ise İzzet Güneş oturdu.
Haber: Samet Tosun
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!