Survivor'ın ilk yarışmacısı Cemal Hünal oldu!
Senarist ve yazar Feridun Hocalar'ın yeni kitabı çıktı!
03.12.2020 - Perşembe 19:43
Feridun Hocalar’ın yazdığı "İki Üzüm Tanesi" adlı kitap okuyucularıyla buluştu. Farklı bir aşkın hikâyesinin ele alındığı kitaba ilgi büyük. Özünde sanat yönetmeni ve senarist olan, birçok projeye imza atan Hocalar, bundan böyle edebiyat dünyasında ‘Bende varım’ dedi. Adada yaşanmış bir aşkın soluk soluğa okunacak satırlardan oluşan kitabının iki kahramanı Sofia ile Cemil’in bazen gülümseten bazen hüzünlendiren hikayesi bu.
Adanın mis gibi kokan üzüm bağlarında çocukça da olsa yaşanmış bir aşkın insan yüreğinde fırtına etkisi yaratan öyküsünü okurken bazen pembe bazen de siyah düşünceler içinde yitip gideceksiniz.. Ateş Yayınları’ndan çıkan, toplam 303 sayfadan oluşan kitaba piyasaya çıktığı günden bugüne ilgi büyük. Ayrıca dünyanın ilk online sanal kitap fuarı, Ateş Yayınlar'ı farkıyla her akşam 21:00' de canlı yayınla kitap dostlarıyla @atestv_medya instagram hesabında buluşuyor.
Feridun HOCALAR 05 Mart 1962 İstanbul’da doğdu. İlkokulu Etiler Hasan Ali Yücel ilkokulunda okuduktan sonra eğitimini etiler lisesinde tamamladı. Matbaa renk ayrımı ve montaj atölyesinde dört sene çalıştıktan sonra ADA ajans ve RPR Ajansta reklamcılığa başladı. Reklam çekimlerinde sanat ve dekor tasarım şefliği yaptı. Çalıştığı bu süre içerisinde ortağı olduğu Karizma Reklam ve matbaacılık şirketinde ajans başkanlığı görevini üstlendi. Naber Bacanak, Müziklerin Efendisi dizilerinde ve Şov Bizinıs sinema filminde sanat yönetmenliği yaptı. Düş kurguları tiyatro gurubunu kurdu. Serdar Atmaca’nın yazdığı travesti günlüğü kitabını aynı isimle tiyatro oyununu yazdı ve yönetti. Yazmış olduğu beş senaryonun biri olan Bizim Semtin Çocukları sinema filminin senaristliğini yaptı. Yazdığı iki romanından biri olan İki Üzüm Tanesi adlı kitabının yakın bir zamanda yayınlanmasının heyecanını yaşıyor.
Haber : Hasret Dilek Delier
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''