Bahadır Tatlıöz'ün kız kardeşi muhabir Funda Tatlıöz'e şok saldırı!

19.01.2026 - Pazartesi 19:16

Kafa Sports muhabiri olan aynı zamanda kendi içeriklerini üreterek sahada aktif görev yapan Funda Tatlıöz, geçtiğimiz gün bir spor müsabakası sonrası büyük bir şok yaşadı. Ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz’ün kız kardeşi olan Funda Tatlıöz, röportaj yaptığı sırada bir taraftarın fiziksel saldırısına uğrayarak hem kendisi hem de ekipmanları zarar gördü. Yaşanan olay spor camiasında ve sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Funda Tatlıöz yaşadığı talihsiz anları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kamuoyuyla paylaştı. Olayın herhangi bir takım, grup ya da taraftar oluşumuyla ilişkilendirilmemesi gerektiğini vurgulayan genç muhabir, meselenin tamamen “insanlık” meselesi olduğunu ifade etti.




Funda açıklamasında, kameraya yönelik fiziksel müdahale nedeniyle cihazının arızalandığını, kendisinin de zarar gördüğünü belirterek sürecin hukuki boyuta taşındığını duyurdu. Hukuki süreç devam ettiği için saldırganın görüntülerini paylaşmadığını söyleyen Tatlıöz, yaşananların maddi ve manevi karşılığının yasal yollarla alınacağını net bir dille dile getirdi. Röportajların geçişi engellediği yönündeki iddiaları da kesin bir dille yalanlayan Tatlıöz, alanın zaten yoğunluk nedeniyle kontrollü ilerlediğini ve orada bulunan herkesin yalnızca işini yaptığını vurguladı. Özellikle elinde alçı bulunan bir kadına yönelik bu tür bir muamelenin asla kabul edilemeyeceğini ifade eden genç muhabir, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.




Ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz kız kardeşinin başına gelen talihsiz olayla ilgili öfkesini şu sözlerle dile getirdi; “Konu haklı olmak ya da haksız olmak konusu değil! Konu şiddete bu kadar kolay baş vurmak! Konu bir takıma gönül verme konusu hiç değil! Konu her ne sebep ile olursa olsun bir kadına saldırma cüretini gösterecek hakkı kendinde bulacak kadar utanmaz ve aciz olma meselesidir. Bugün kendi emeği ile bir şeyler yaratmaya çalışan bir kızın üzerine saldıran kişi yarın daha da tahrik olur ise başka bir kadına ne yapmaz! Bugün karşısındakinin bir kadın olduğunu unutup orantısız gücünün arkasına sığınıp ufacık bir konuyu bile şiddet ile çözmeye çalışan kişi, yarın imkan bulur ise başkalarına ne yapmaz! Halbuki ‘kız çalışıyor, çabalıyor, hoş görelim’ diyip geçmek, kadınlara sosyal alanlarda destek ve hoşgörülü olmak yerine, bağıra çağıra ortamı germeyi tercih edip, sonunda ise kelimeler ile kendini ifade etme kabiliyeti yetersiz kalınca iki gram kıza saldırıp ekipmanını kıran bir adam adam mıdır? Adamı geçtim, insan mıdır? Bu konuda medyadaki tüm dostlarımdan, siz değerli halkımızdan ve çok değerli emniyet güçlerimizden ricam hadisenin hassasiyet ile takip edilmesidir. Öncelikle bir abi ve sonrasında utanma duygusu olan bir erkek olarak konunun takipçisiyim. Sokakta ya da gizli kapılar ardında bir kadına şiddet uygulama cesaretini kimsenin bulamadığı bir dünyayı artık tesis etmek zorundayız. Saygılarımla.” Sahada görev yapan basın emekçilerine yönelik bu çirkin saldırı, spor müsabakalarında güvenlik ve gazetecilerin çalışma koşulları konusunu bir kez daha gündeme taşıdı.

category / Gündem
👉 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

✨ Günlük Burç Yorumları

Koç
Boğa
İkizler
Yengeç
Aslan
Başak
Terazi
Akrep
Yay
Oğlak
Kova
Balık

📊 Günün Anketi

Sizce 2026’nın en önemli gündemi ne olacak?

👉 Ekonomik Kriz
👉 Yapay Zeka
👉 İklim Değişikliği
👉 Küresel Siyaset