Ozan Bayraşa'dan bir ilk, yapay zeka ile izleyici karşısında!
Dolu Kadehi Ters Tut, yeni albümünün ilk konserini Harbiye'de verdi!
15.07.2023 - Cumartesi 18:46
Bağımsız müziğin yıldız gruplarından Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam KerkiSolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. DKTT, son çıkardığı “Ölüm Dansı” albümünün 1. kısım lansman konserini ilk kez Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluşturarak, dinleyicisine sürpriz yaptı.
'Ölüm Dansı' Albümünün Tüm Şarkıları 4 Ağustos'ta Yayınlanacak Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen grup, bu akşam son albümlerinin lansmanını ilk kez Harbiye'de yapacaklarını söyledi. DKTT, 4 Ağustos'ta toplam 13 şarkıdan oluşan 'Ölüm Dansı' albümünün tüm şarkılarını yayınlayacaklarının müjdesini sevenlerine verdi. 3. Kez Harbiye'de konser veren grup duygularını: "Harbiye bizim için bambaşka bir yerde.

Baştan sona bu konserimiz için çok hazırlandık. Burada olduğumuz için çok özel ve şanslı hissediyoruz." sözleriyle dile getirdi. Grup, çıktığı günden bu yana müzikseverler tarafından oldukça beğenilen albümün sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. 4 Ağustos'ta çıkacak olan albümün ikinci kısmından 'Aynen' şarkısını söyleyen DKTT, alkış yağmuruna tutuldu. Finalde Selin Geçit'i sahneye davet eden grup 'Olabilirdik' şarkısını hep beraber söyledi. Bu yaz ağırlıklı olarak Ege ve Akdeniz'de açık havada konser verecek olan DKTT, Türkiye'nin birçok ilinde sevenleriyle buluşacak.
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!