Kenan Doğulu'dan unutulmaz ege konserleri!
Göksel'den büyüleyici bir Harbiye konseri!
09.07.2023 - Pazar 22:41Son yıllarda kısa aralıklarla yayımladığı şarkılarla büyük başarılara imza atan Göksel, bu yıl ikinci kere 7 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Göksel, aylar öncesinden duyurduğu sezonun ikinci Harbiye konseri için uzun bir hazırlık dönemi geçirdi. Konser günü Göksel hayranları Harbiye’yi hınca hınç doldurdu ve sevilen sanatçıyı büyük bir coşkuyla karşıladılar.
Farklı dokunuşlara sahip özel sahne tasarımıyla şarkılarını söyleyen Göksel, 3 saate yakın güçlü ve eşsiz performansıyla seyircisini büyüledi. Mavi pullu, sırt ve göğüs dekolteli kıyafetiyle konserine başlayan Göksel, ikinci bölümde kapişonlu gümüş renkli giydiği tulumla, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Bu özel konser için Göksel’in giydiği iki kostümü Özlem Kaya hazırlarken, styling’ini Burak Sanuk yaptı.

Her şarkısında seyirciyle tatlı ve sıcak bir diyalog içinde olan Göksel, Sen Orda Yoksun, Sabır, Acıyor, Yalnız Kuş, Depresyondayım gibi dillere düşen şarkılarının yanı sıra sevilen cover parçalarla süslü geniş repertuvarından örnekler sundu. Kısa bir zaman önce yayımlanan yeni teklisi Burda Kalayım’ı söyleyen Göksel, seyircisinin ilk andan itibaren eşlik etmesinden mutlu olduğunu dile getirdi. Harbiye'yi dolduran binlerce Göksel hayranı her şarkıda dev bir koro halinde eşlik ettiler. Özellikle konserin sonuna doğru tüm seyircisini ayağa kaldırıp dansa davet eden Göksel, biste herkesi sahne önüne çağırıp, söylediği şarkıyla, geceyi eğlenceli bir şekilde sonlandırdı.
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!