Muğla, Gökova unutulmaz bir festivale ev sahipliği yapacak!

06.06.2022 - Pazartesi 20:08

Türkiye'nin en büyük müzik festivallerinden olacak ''Çağdaşfest'' 13-16 Temmuz tarihleri arasında Muğla'da gerçekleşecek. Muğla Gökova Körfezi Ula Gökçe Köyü'nde yapılacak olan festivalde misafirler 4 gün boyunca hem müziğe, hem doğanın muhteşem güzelliklerine doyacak.


Muğla Marmaris’e yalnızca 30 km mesafede yer alan ve yemyeşil bir doğayla çevrelenmiş olan belde, şehrin yoğun stresinden ve gürültüsünden uzak adeta cennet bir köşe. ''Çağdaşfest''te 13 Temmuz; Kıraç, Ayna, Cengiz Kurtoğlu, İrem Derici; 14 Temmuz, Bilal Sonses, Işın Karaca, Edip Akbayram, Sattas; 15 Temmuz, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Ümit Besen&Pamela, Eypio; 16 Temmuz, Ceza, Simge, Selda Bağcan, Retrobüs sahne alacak.

En az 100.000 kişinin katılım göstermesinin planladığı festivalde ana sahnenin yanı sıra sürpriz sanatçılar da festivali renklendirecek detaylar arasında. 30.000 m2 denize sıfır ormanlık alanda kamp alanının yanı sıra 300 bistrolu 900 kişilik vip alan, tam teşekküllü lunapark, 30.000 m2 otopark alanı, 40.000 m2 konser alanı, 28 yeme-içme-eğlence standı yer alıyor. ''Çağdaşfest''in başlangıcı bu sene Muğla Gökova’da olacak ve her sene 3 farklı şehirde aynı konsept ile yapılmaya devam edecek.

✨ Günlük Burç Yorumları

Koç
Boğa
İkizler
Yengeç
Aslan
Başak
Terazi
Akrep
Yay
Oğlak
Kova
Balık

📊 Günün Anketi

Sizce 2026’nın en önemli gündemi ne olacak?

👉 Ekonomik Kriz
👉 Yapay Zeka
👉 İklim Değişikliği
👉 Küresel Siyaset