Buray'ın yeni şarkısı ''Olmuşum leyla'' yayınlandı!
Depremzede çocukları, Molly ile Tommy mutlu etti!
11.08.2023 - Cuma 00:47Depremzede çocukları mutlu etmek amacıyla, Gaziantep, Hatay, İskenderun, İslahiye ve Nurdağı'ndaki kitap ve hediye dağıtımı yapılan etkinlikler, çocukların gözünde umut ışığı ve mutluluk pırıltısı olarak yansıdı. 6 Şubat 2023'te 11 ili etkileyen deprem hadisesi bütün insanlığı derinden etkiledi. Deprem sonrası toplum olarak tarifi imkânız bir hüzün yaşarken; çocuklar, gençler, yaşlılar olmak üzere birçok vatandaşımızın yıkıntılar arasında sağ çıkmaları, bizlere mucizeler yaşatmış ve âdeta umutlarımızı yeşertmişti. Yaşanan afetin sonuçları çok ağır olsa da, insanlık adına büyük bir dayanışma ortaya koydu.
Yapımcı Elif Gül ve Yazar Eyüp Yağlı da bu dayanışma ruhuyla depremzede çocukları mutlu etmek amacıyla kitap ve hediye dağıtma etkinliği düzenledi. Beş gün boyunca Gaziantep, Hatay, İskenderun, İslahiye ve Nurdağı'na yapılan etkinlik oldukça dikkat çekti. Gidilen bölgedeki konteyner kentlerde yaşayan yüzlerce depremzede çocuklara Yakamoz Yayınlarından çıkan Molly ile Tommy / Sihirli Miras kitabını ve yanı sıra ıslak mendil ile kolonya hediye edildi. Bu bağlamda çocukların bir nebzede olsa yüzlerini güldürmeye, onları mutlu etmeye çalışıldı.

Kitabın yazarı Eyüp Yağlı ulaşabildiği bütün çocuklarla birebir sohbet edip, onlara kitaplarını imzalayarak takdim etti. Kendi adına imzalı kitap alan her bir çocuğun gözlerine yansıyan ışıltılar görülmeye değerdi. Yazarın bu hassas davranışı çocukların ebeveynlerini de oldukça duygulandırdı. Molly ile Tommy / Sihirli Miras kitabının hikayesini aynı zamanda beyaz perdeye taşıyan yapımcı Elif Gül, filmin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Eyüp Yağlı ile birlikte yıl sonunda çocuklara farklı etkinliklerin de yapılacağı müjdesini verdi.
[ds_anket]
İlber Ortaylı hayatını kaybetti!
D Media, Akasya Durağı’nın devam edeceğini açıklayan senarist hakkında suç duyurusunda bulunulacak!
Yasin Yıldıran’dan içsel bir yüzleşme “Kurtar beni”
İlber Ortaylı kimdir?
Yüzlerce kişi 5. geleneksel mahalle iftarında buluştu!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Dünyayı bir arada tutan kadınlardır''
Dövüş sanatları efsanesi Jet Li hayat felsefesini kitaplaştırdı ''Yaşam ve Ölümün Ötesinde''
Gökhan Özen ve Demet Akalın yıllar sonra aynı projede buluştu!
İkilem’den yepyeni bir şarkı ''Daha nasıl anlatayım”
Sertap Erener'den 8 mart'a özel güçlü bir dayanışma şarkısı ''Tuz''