Turkcell Vadi'de bu hafta!
Dj Akman'dan sitem dolu sözler! Akman'ın üstü kapalı söylediği sözler sosyal medya'da olay oldu!
21.07.2022 - Perşembe 22:42
Yeni çalışmasının klip çekimleri için istanbul'a gelen başarılı şarkıcı Dj Akman, müzikseverlerin merakla bekleni şarkısını kısa bir süre içerisinde tüm dijital platformlarda yayınlayacak. Akman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı dikkat çekici bir paylaşım ile sitemini dile getirdi. Dj Akman, isim vermezken üstü kapalı bir şekilde kendisine yapılanları dile getirirken bazı kişilerin dijital medya'da sahte izlenme ve dinlenmelerle bir yerlere geldiğinden bahsetti.
işte Dj Akman'ın dikkat çeken o ifadeleri:
''Bir süredir izliyorum, dinliyorum. Kimsenin yaptığı işleri eleştirmedim aksine desteklediklerim oldu ama benim şarkı yapıp, çıkarmaya yakın olduğum her dönemde benle uğraşırsan susmam. Tekrar öldü ve başka haberler yapmaya kalkarsanız bende susmam. Biliyoruz ki bir çoğunuzun çalışma şeklini, parayla alınan youtube trendingleri, parayla sokulan spotify listeleri. Kendine veya karşındakine saygın olmayabilir ama unuttuğun bir şey var yaptığın arabesk rap pop tarzı şarkıları biz 22 sene önce yapıyorduk sayemizde bir tarz oluştu ona saygın olsun.
Bizim müziğe biraz ara vermenin nedenleri vardı. Yerimde başkası olsa kariyerini seçerdi büyük ihtimal. Ama biz karaktersiz değiliz bizde aile herşeyden önce gelir ve ben zirvede olduğum dönem kendim ara verdim. Kardeşimin yanında olabilmek için. Sözüm var ve tekrar dinleyicilerimizle birlikteyiz. Unutma sen çocukken sevdiğin özendiğin kişinin tarzını severek şarkı yapmaya başladın. Şimdi satın aldığınız o sahte trendingleriniz izlenmelerinize bakın benle uğraşmayın.''
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''