Bağzıları bu kez ''ipotek ettim kalbimi'' diyor!
Günay Musayeva, güzellik merkezinin reklam yüzü oldu!
27.11.2021 - Cumartesi 08:56
Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı model ''Günay Musayeva''; Nişantaşı'nda ünlü bir güzellik merkezinin reklam yüzü oldu. Geçtiğimiz aylarda Koşuyolu şubesini iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok değerli ismin katılımıyla misafirlerine açan ''Minalya Güzellik By Demoo''nun Nişantaşı şubesinin yeni yüzü her projesiyle adından sıklıkla söz ettiren başarılı model ''Günay Musayeva'' oldu.
Türkiye'de bir ilk olan ''Minalya Güzellik By Demoo''; güzellik ve sağlık alanında uzman ekibiyle hızlı ve pratik çözümleri tek çatıda sunarak, yoğun yaşam temposunda kişilerin ihtiyaç duydukları sağlık ve güzellik konularında hayatı kolaylaştırıyor.
İlk seansta 3-5 cm incelme garantisi veren Power Shape cihazıyla merkezde, bölgesel incelmeye büyük destekler sağlanarak G5 ve Lenf Drenaj cihazları ile de destekleniyor. Kalıcı makyaj, selülit ve çatlak tedavisi, dövme silme, Pro Lazer işlemlerinin yanı sıra misafirlere; güzelliklerine eşlik edecek protez tırnak, ciltte mucize etkileri olan Dermapeel, tek seansta akne ve leke tedavisinde mucizevi sonuçlar sunuluyor.
''Minalya Güzellik By Demoo'' kurucularından aynı zamanda Filipinler'de Miss Earth güzellik yarışmasında ülkemizi temsil eden genç girişimci Demet Karadeniz; güzellik sektörüne tecrübeleri ile yeni bir soluk getiren uzman kadrosu eşliğinde, hijyen ve kaliteyi en ön planda tutarak misafirlerinin kişisel ihtiyaçlarına yönelik her detayı vakitten tasarruf ederek ve iyi vakit geçirerek çözümleyebileceğini belirtti. Kendi kozmetik markası da olan “Demet Karadeniz” güzellik sektörüne yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''
Güçlü sesi ile Naz Şenlendirici sektöre merhaba dedi!