Şarkıcı Zara, Kosova'nın Prizren şehrinde sahne aldı!
Hublot'nun yeni marka dostu Danilo Zanna!
26.07.2023 - Çarşamba 15:551980 yılında İsviçre’nin Nyon kentinde Carlo Crocco tarafından kurulmuş olan, daha sonra LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) bünyesine geçen Hublot, lüks İsviçre saatçiliğinin en yeni ve modern temsilcilerinin başında geliyor. Kuruluşunda modern İtalyan tasarımlarını İsviçre’nin geleneksel saat kültürü ile birleştirerek günümüzün lüks saatçiliğinin önemli temsilcilerinden biri haline gelen Hublot, dünyada birçok büyük spor organizasyonunda yer almanın yanı sıra tenis dünyasından Novak Djokovic, Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappé gibi alanında ünlü ve önemli isimlerle de marka elçiliği çalışmaları yapmaktadır.
Marka elçilikleri için Türkiye’de yeniden çalışmalarına başlayan Hublot, Ünlü Şef Danilo Zanna ile anlaşma yaptı. Dünyaca ünlü dövme sanatçısı Sang Bleu ile yapılan son iş birliği ile öne çıkan Hublot’un üç boyutlu geometrik Spirit of Big Bang modelleri Danilo Zanna’nın renkli karakteriyle buluştu.

Geçtiğimiz günlerde marka ile olan birlikteliğini GQ Türkiye için yaptığı çekim ve röportaj ile duyuran Zanna, Hublot Spirit of Big Bang saati ona eşlik ederken bu birliktelikten çok mutlu olduğunu, İtalyan bir kurucunun markasını Türkiye’de temsil etmekten gurur duyduğunu belirtti.
Abdussamed Tosun’dan yerli animasyon vurgusu ''Bizim de kahramanlarımız var''
İdİl Güney Şimşek'ten yeni senfonik eser ''Yeniden''
Alternatif Popun Yükselen Yıldızı Sena Şahin, Zorlu PSM’de!
Orhan Ölmez'den yeni albüm sürprizi!
10 yıl aradan sonra yeni Türkçe abümün ilk müjdesi!
Fadıl Aydın’ın yeni eseri “Seyyah” sevenleriyle buluştu!
Azerbaycan’da Mardan Kazimov rüzgarı!
Gönül Dağı’nda şok ayrılık, Veysel’i canlandıran Semih Ertürk veda etti!
Semih Ertürk kimdir?
Şarkıcı Cansever hayatını kaybetti!