Bahadır Tatlıöz, eşi ile aynı klipte yer aldı!
İyilik Atölyesi, iyilikseverleri özel bir gece'de buluşturdu!
10.10.2023 - Salı 17:12“İyiliğin Peşindeyiz” mottosuyla faaliyet gösteren İyilik Atölyesi, önceki gece Bodrum’da keyifli bir organizasyonla iyiliklerin olduğu bir geceye imza attı. Azka Otel’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, bu çok özel geceye katkıda bulunanlar İyilik Atölyesi Kurucu Başkanı Berna Kaplan'ın elinden plaketlerini aldılar.
Gecede Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası yaklaşık iki saat süren canlı performanslarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşatırken; ünlü DJ Suat Ateşdağlı performansıyla misafirleri eğlencenin doruklarına taşıdı.

Güzel sunucu Melike Öcalan’ın sunuculuğunu yaptığı geceden elde edilen gelir, dernekte sırada bekleyen iyilik faaliyetlerinde kullanılarak binlerce kişiye ulaştırılıyor. İyilik Atölyesi Kurucu Başkanı Berna Kaplan, derneğin kurulduğu günden bugüne destekçileri ile birlikte güzel işler başardıklarını, bu özel gecede de iyiliğin çoğalarak büyümesi için çalıştıklarını belirtti.

Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!