Lara'nın beklenen şarkısı ''Bi dahaki yaz'' yayınlandı!
Tarkan konseri ile ilgili Wikipedia'da yer alan bilgiler kafa karıştırdı!
10.09.2022 - Cumartesi 19:13
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 9 Eylül kutlamaları İzmir'de tarihi görüntülere sahne oldu. Kutlamalar için Kordonboyu’na akın eden yüzbinlerce İzmirli meydanlara sığmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü nedeniyle organize ettiği 9 Eylül kutlamaları megastar Tarkan’ın konseriyle taçlandı. Gündoğdu Meydanı’nda kurulan dev sahneden Tarkan, yüz binlerce İzmirliye coşku dolu saatler yaşattı.
Wikipedia'da yer alan bilgilere göre Tarkan'ın Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen konserine yaklaşık 3 milyon 250 bin kişi katıldı. Bu sayıyla birlikte Megastar'ın İzmir konseri, dünya tarihindeki en kalabalık ücretsiz konserlerinde ilk beşe yerleşmiş oldu. Lakin kısa bir süre önceye kadar Wikipedia'da yer alan bilgilerde katılımcı sayısı olarak 2 milyon yazıyordu. Daha sonrasında bu bilgi 3 milyon 250 bin kişi olarak değiştirildi. Bu konu ile ilgili elde net bir bilgi bulunmamaktadır.
Kaynak: wikipedia.org

Konserin yapıldığı yere ortalama 360 bin kişi sığabiliyor!
Teyit.org'ta yaptığı paylaşım ile paylaşımların doğru olmadığını iddia etti. Teyit.org'dan yapılan paylaşımda: ''İzmir'deki Tarkan konseri dünyanın en kalabalık ücretsiz beş konserinden biri değildi. Kanıt gösterilen Vikipedi sayfasına herkes bilgi ekleyebiliyor. Alan hesaplaması yapan araçlara göre konserin yapıldığı yere ortalama 360 bin kişi sığabiliyor.'' ifadelerine yer verildi.
https://twitter.com/teyitorg/status/1568634277457264642?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''
Güçlü sesi ile Naz Şenlendirici sektöre merhaba dedi!