Dünyaca Ünlü Azeri Şarkıcı Türk Caz Sanatçısı Anıl Şallıel’in yeni albümü Excited ile uzun bir aradan sonra dinleyicilerine merhaba diyor!
Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat anjiyo oldu!
22.12.2022 - Perşembe 23:43
Onur Akay duyurdu! Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat’ın kalp duvarlarında kalınlaşma meydana gelince, dün sabah acilen anjiyoya alındı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yakın dostu ünlü şarkıcı Çılgın Sedat’ın anjiyo olduğunu duyurdu. Çılgın Sedat’ın 2021 yılında evi yandıktan sonra yüksek tansiyon hastası olduğunu söyleyen Akay, “Çılgın Sedat olarak tanıdığınız değerli sanatçı dostum Sedat Kapurtu, 2021 yılında evinde çıkan yangın sonrası üzüntüden yüksek tansiyon hastası oldu. Sürekli tansiyon yükselmesine bağlı olarak da kalp duvarlarında kalınlaşma meydana gelince, dün sabah acilen anjiyoya alındı. Kendisi ile konuştum ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim. Anjiyo sonrası evinde dinlenen Çılgın Sedat’ın, damarlarında tıkanıklık olup olmadığı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.” ifadelerini kullandı.
Kosova’da ameliyat olan Çılgın Sedat’ın oğlu Siraç’la ilgili de bilgi veren Onur Akay şu açıklamayı yaptı: “Ayrıca, 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında serebral palsi hastası olan oğlu Siraç, Kosova’da ameliyat oldu ve onun da sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendim. Çılgın Sedat da 50 gündür Kosova’da bulunan eşi Özlem Kapurtu ve oğlu Siraç’ın yanına sürekli gidip geliyor. Hem Sedat’a hem de oğluna acil şifalar diliyorum.”

2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlenen Çılgın Sedat’ın Siraç ve Yağız adında iki oğlu dünyaya gelmiş, 2006 yılında dünyaya gelen büyük oğlu Siraç, 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında serebral palsi hastalığına yakalanmıştı. Çılgın Sedat, oğlunun tedavi masrafı için tüm mal varlığını sattığını ve kirasını öderken bile zorlandığını dile getirmişti.
Kaynak: Onur Akay Medya
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''