Şarkıcı Ece Mumay'dan masal gibi konser!
Güliz Ayla ilk defa bir arabesk şarkı coverladı!
09.09.2023 - Cumartesi 21:49
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünden peş peşe yepyeni tekliler müzikseverlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. 3 bölümden oluşan Hürmet’ten Eylül ayında yayınlanmaya başlayan yeni şarkılardan biri de, Türk pop müziğinin yeni jenerasyonun güçlü kadın yorumcuları arasında kısa sürede yer almayı başaran Güliz Ayla’nın seslendirdiği Ömrüm. Son dönemde yayımladığı teklilerle başarılı bir grafik çizen Güliz Ayla, ilk defa arabesk fantezi kulvarında bir şarkıyla hayranlarına sürpriz yaptı.
Sözü müziği İbrahim Erkal'a yeni aranjesi Febyo Taşel’e ait ‘Ömrüm’ün video klibini Gökhan Özdemir çekti. İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal için yazdığı Ömrüm’ün video klibinde, sanatçının giydiği ve bugüne kadar saklanan kıyafetleri kullanıldı. ‘Ömrüm’ tüm dijital platformlarda 8 Eylül Cuma günü yayımlandı.
Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor. Uzun zamandır yeni bir proje yayınlamayan, Unkapanı’nın en güçlü yapım şirketlerinden Ulus Müzik etiketiyle çıkacak İbrahim Erkal “Hürmet” albüm serisinin prodüktörlüğünü İskender Ulus gerçekleştirdi. 3 bölümden oluşan albümden, kısa aralıklarla, albümde her tarzın en güçlü yorumcularının yeniden hayat verdiği şarkılar dinleyicinin beğenisine üçlü gruplar halinde her ay sunulmaya devam ediyor.
Bir Adam Yaratmak, beyaz perde'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor!
İskender Pala’nın yeni romanı “Soygun” kitapçılardaki yerini aldı!
Hayatını kaybeden şarkıcı Rıza Tamer’in kitap yazdığı ortaya çıktı!
Cem Özkök Somali’de savaş mağduru çocuklar için umut oldu!
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!