Yazar Bora Ercan'dan ''Bumerang metinler''
İçimizi yakacak bir klip hikayesi!
30.04.2021 - Cuma 01:52
İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte üst üste yayınlamış olduğu projelerle müziğin iyileştirici gücünü her dönem dinleyicilerine hissettiren başarılı sanatçı Bahadır Tatlıöz; yeni projesinde Yener Çevik ile bir araya gelerek ''Yan'' şarkısını yayınladı. Söz, müzik ve düzenlemesi Bahadır Tatlıöz'e ait olan ''Yan''ın rap bölümünde ki sözler ise Yener Çevik ve Bahadır Tatlıöz ortak imzası taşıyor.
Bambaşka bir müzik tarzını ve aranjeyi dinleyicisine sunarak, yenilikçi projeleriyle dikkat çeken Bahadır Tatlıöz, ''Yan'' şarkısında derin bir hikayeyi paylaşarak insanoğlunun farkındalığını kaybetmesine dikkat çekiyor.
Kahramanca ve gerçek bir hikaye!
Akla gelmeyecek birliktelik vesilesi ile herkesin tanık olması gereken bir konu ''Yan'' klibinde gözler önüne serildi. Bir yanda hayatı maddiyatçı popülist zihniyet ile manasızca tüketenler, diğer yanda yokluğa yenilmeden emek verip üretmeye devam edip hiç vazgeçmeyenler konu alındı. Bahadır Tatlıöz'ün yönetmen koltuğunda olduğu klipte tüm gerçekliği ile 13 yaşındaki Urfalı Azad Kesik'in bir gününe eşlik edeceksiniz.
Urfa'dan İstanbul'a gelip babası ile kağıt toplayan Azad hem geri dönüşüme katkıda bulunuyor hem de okul harçlığını kazanıyor. Azad'ın kahramanca ve kalbe dokunan hikayesi Bahadır Tatlıöz YouTube kanalında yayında ve ''Yan'' tüm müzik platformlarında!
Video klibi izlemek için tıkla!
O Bir Kahraman!
Şarkıda da söylendiği gibi…
Yan bre yan da bir gerçeğe bürün
Ol ya da olmadığın ile görün
Yine yollar kördüğüm
Nakışından ördüğüm
Bu gözümle gördüğüm dile keder
Bir anam bir de ölüm
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!