Nasıl Derler Bilirsin’den “Dönemem Artık Eve”
Mela Bedel’den iddialı dönüş: “Bi Daha Yok”
07.11.2022 - Pazartesi 14:46
Mela Bedel, uzun süren bekleyişi yeni şarkısıyla sonlandırıyor. Stüdyo çalışmalarını sürdüren ve yeni yayınlanacak ep’sini yeni şarkısıyla duyuracak olan sanatçı, dinleyicinin heyecanlı bekleyişine değecek bir çalışmayla müzikseverlerle buluşacak. 4 Kasım’da Sony Music Turkey etiketiyle yayınlanacak “Bi Daha Yok”, sanatçının kariyerinde çok özel bir yere sahip. Sözü ve bestesi Mela Bedel’e ait olan şarkının aranjör koltuğunda ise Sabi Saltiel ve Kadir Sezgin oturuyor.
Enerjik sound’u ve Mela Bedel’in kendine has yorumunun yanı sıra sözleriyle de oldukça dikkat çekici bir şarkı olan “Bi Daha Yok”, insanların geçmişte yaşadığı tüm olumsuz duygu ve durumların bir süre sonra önemini yitirdiğini ve bunlardan ders çıkararak yola devam edilmesinin önemini hatırlatıyor. “Geçmişe dönmenin artık bir önemi yok. Gelecek geçmişten daha parlak; anı yakalamak ve hayatı anlamlı yaşamak önemli” diyen Mela Bedel, anın kıymetini bilmenin değerini maddiyat gezegeninin içinde yarattığı manevi dünya ile eğlenceli bir şekilde vurguluyor. Bu yüzden Rus bilim insanı Grigori Grabovoi’nin sayı sekansıyla da gönderme yapıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=anU3c6vGPmw
Grabovoi’nin "Matematik, Tanrı’nın evreni yazmak için kullandığı alfabedir " ifadesinden yola çıkarak oluşturduğu evrensel şifalanma yönteminde de geçen 5-2-0 acil para sayı sekansını şarkısında kullanan Mela Bedel, dinleyiciyi yeni bir serüvene davet ediyor. Çalışmanın fotoğraflarında Jiyan Kızılboğa imzası dikkat çekerken, stil danışmanlığında ise Şeyma Arslaner yer alıyor. Yakın zamanda yayınlanması planlanan ep’nin ayak seslerini taşıyan “Bi Daha Yok” şarkısının Çağla Çağlar yönetmenliğinde çekilen movement visiual videosu da 4 Kasım’da şarkıyla aynı anda sanatçının youtube kanalında yayında olacak.
Seksenler'in Ergun plağı Serhat Kılıç hayatını kaybetti!
Serhat Kılıç kimdir?
Murat Yürük’ten samimi itiraf: “Kendi yalnızlığımı bu şehirle birleştirdim”
Mahsun Karaca yeni filmi ''Ben sana inanıyorum'' ile yeniden beyazperdede!
Flash TV yeniden ekranlara dönüyor!
Bir bakkalda başlayan hayal, KASDER’e uzandı!
Yeliz ve Melis kardeşler müzik dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor!
Adamlar'dan yaza harbiye'de şiir gibi veda!
New York'un ortasında bambaşka bir dünya, Ruhi Çenet Hasidik Yahudilerin arasına girdi!
Osman’ın hayali bir gün Kırkpınar Başpehlivanı olmak!