''Bal'' ile youtube'da rekor kırdılar!
Taha Gürbüz’ün yeni şarkısı ''Hiç Halim Yok'' müzikseverlerle buluştu!
05.05.2022 - Perşembe 17:26
Müzikseverlerin bağımsız müzik sahnesinden tanıdığı Taha Gürbüz’ün, önümüzdeki aylarda bir albümde toplayacağı projesinin “Hiç Halim Yok” isimli ilk teklisi 29 Nisan Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkının klibi ise aynı gün sanatçının YouTube kanalında yayınlandı. Bağımsız müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Taha Gürbüz, önümüzdeki aylarda bir albümde toplayacağı şarkıların yer aldığı projesinden ilk şarkısı Hiç Halim Yok’u 29 Nisan Cuma günü müzikseverlerin beğenisine sundu.
Şarkının klibi ise aynı gün sanatçının YouTube kanalında yayınlandı. Hayatın kaosundan ve mecburiyetlerinden bıkmış bir adamın, kendini çok yorgun hissetmesine rağmen, derdini ve duygularını enerjik bir şekilde anlatmasını konu alan şarkı, sevimli bir isyan barındırıyor. Sözü, müziği ve düzenlemesi Taha Gürbüz’e ait olan, tüm kayıtları müzisyenin home stüdyosu ve Müzikal İşler Stüdyosu’nda tamamlanan “Hiç Halim Yok”un mix ve mastering’ini Pinhani grubundan tanıdığımız Eray Polat üstlendi. Hiç Halim Yok’un fotoğraf çekimlerini ise fotoğraf sanatçısı Ali Kaleli gerçekleştirdi.

Bağımsız müzisyen, yeni şarkısı için Umut Can Sevindik yönetmenliğinde Galata ve Karaköy sokaklarında çektiği klibi de YouTube kanalında müzikseverlerin beğenisine sundu. Hiç Halim Yok, 29 Nisan Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluştu. Müzikseverlerin bağımsız müzik sahnesinden tanıdığı Taha Gürbüz, 2017 yılında ilk solo albümü Manyak’ın ardından, 2018 yılından beri yayınladığı EP ve teklileri müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
Seksenler'in Ergun plağı Serhat Kılıç hayatını kaybetti!
Serhat Kılıç kimdir?
Murat Yürük’ten samimi itiraf: “Kendi yalnızlığımı bu şehirle birleştirdim”
Mahsun Karaca yeni filmi ''Ben sana inanıyorum'' ile yeniden beyazperdede!
Flash TV yeniden ekranlara dönüyor!
Bir bakkalda başlayan hayal, KASDER’e uzandı!
Yeliz ve Melis kardeşler müzik dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor!
Adamlar'dan yaza harbiye'de şiir gibi veda!
New York'un ortasında bambaşka bir dünya, Ruhi Çenet Hasidik Yahudilerin arasına girdi!
Osman’ın hayali bir gün Kırkpınar Başpehlivanı olmak!