Semicenk ''Mesafe''yi yeniden yorumladı!
Üçüncü Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları albümü Candan Erçetin ile geldi!
01.09.2023 - Cuma 23:37Besteci, söz yazarı, romancı ve şair Tuna Kiremitçi, yeni düetini Candan Erçetin ile yaptı. Ünlü ikili, sözleri Kiremitçi'ye, müziği Rainbow grubuna ait Müslüm Gürses klasiği "Affet"i yorumladılar. Bu aynı zamanda Pasaj&Garaj Müzik etiketli üçüncü Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları albümünün çıkış şarkısı oldu.
Albümde Kiremitçi'nin daha önce Zuhal Olcay, Gökçe, Aydilge, Burcu Tatlıses, Su Soley, Simge Pınar, Ceren Gündoğdu, Işıl Ayman ve Lütfiye Özipek'le yaptığı düetler yer alıyor.
Hayali gerçek oldu
Tuna Kiremitci "Hayalim yedi yıldır süren ve milyonlarca dinleyiciye ulaşmış düet albümlerimi Candan Erçetin ile tamamlamaktı, çok şükür gerçek oldu" dedi. Şarkının düzenlemesini Hüseyin Çebişçi yaptı. Üçüncü Tuna Kiremitci ve Arkadaşları albümü de ilk ikisi gibi Pasaj Müzik tarafından plak olarak da yayınlanacak.
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''
Güçlü sesi ile Naz Şenlendirici sektöre merhaba dedi!