Şarkıcı Post Malone, konser sırasında sahnede düştü!
Beykoz’da deniz temizliği yapıldı!
18.09.2022 - Pazar 18:26
İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Arama Kurtarma Ekibi, 17 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü’nde Beykoz Vapur İskelesi’nde deniz temizliği etkinliği düzenledi. İHH İstanbul Arama Kurtarma Birimine bağlı Su Altı Arama Kurtarma Ekibi bünyesinde gönüllü olarak yer alan profesyonel dalgıçlar, deniz temizliği için Beykoz Vapur İskelesinden dalış gerçekleştirdi. 14 dalgıcın katıldığı temizlik etkinliğinde, botlar da dalgıçlara eşlik etti.

Atıklar sergilendi
17 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü’nde düzenlenen faaliyetle toplumsal farkındalığın artmasına katkı sunulması amaçlandı. Beykoz Vapur İskelesi ve Yalıköy Mezarlığı arasındaki katı atıkların toplandığı etkinliğin sonunda dalgıçların su altından topladığı atıklar sahilde sergilendi. Denizden araç direksiyonu, şişe, tekerlek, tabak, sandalye, cep telefonu ve tava gibi çeşitli atıkların toplandığı gözlendi.

“Denizler çöplük değildir”
Dalgıçlar, yaptıkları açıklamada, farkındalık oluşturulması gayesiyle deniz temizliği yapıldığını belirterek, deniz temizliği konusunda daha duyarlı davranılması ve denizlere çöp atılmaması gerektiğinin altını çizdiler.
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!
Beyaz perdede işgal altındaki toprakları anlatan filmler!
Gazeteci Abdussamed Tosun “Afrika’ya fakir demek, hırsızı aklamaktır” diyerek uygar dünya söylemini eleştirdi!
Yasin Yalçın, motosikletiyle izmir’den dünyaya uzanan sıradışı bir yolculuğa imza atıyor!
Bora Duran'dan genç yetenek ile sürpriz düet ''Haberin yok''