D&R, Türkiye’deki 220. mağazasını İstanbul Esenyurt’ta açtı!

20.12.2022 - Salı 21:39

Kültür, sanat ve eğlencenin değişmez adresi D&R’ın Türkiye’deki 220’nci, İstanbul’daki 81. mağazası, İstanbul Esenyurt’ta bulunan City Center AVM’de kültür sanat tutkunlarıyla buluştu. Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R’ın yeni açılan mağazasında da yerli ve yabancı kitap, dergi ve müzik ürünlerinin yanı sıra hobi ve multimedya grupları ile binlerce adet ürün yer alıyor.




İlk mağazasını 1997 yılında açan ve bugün Türkiye’nin en büyük kültür, sanat ve eğlence platformlarından biri haline gelen D&R, Aralık 2022 tarihi itibarıyla 220. mağazaya ulaştı. Kültür sanat tutkunlarının yeni buluşma noktası, 250 metrekarelik alanda binlerce ürün çeşidiyle Esenyurt City Center AVM’de hizmet vermeye başladı.

Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünlerini meraklılarıyla buluşturan D&R, yeni mağazasında da binlerce ürünü ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. D&R, gelenekselleşen imza günleri ve söyleşileriyle, Esenyurt’ta da alışveriş molalarının keyifli adresi olmayı hedefliyor.

D&R, büyüme grafiğini Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığı yeni mağazaları ile sürdüren aynı zamanda dr.com.tr ile kültür ve eğlence dünyasının yeniliklerini ve kullanıcılarının beklentilerine göre seçtiği ürün ve markaları, Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilerine kolay ve keyifli bir alışveriş deneyimiyle ulaştırıyor. D&R, 2023 yılında da farklı lokasyonlarda yeni mağazalarıyla büyüme yolculuğuna devam edecek.

✨ Günlük Burç Yorumları

Koç
Boğa
İkizler
Yengeç
Aslan
Başak
Terazi
Akrep
Yay
Oğlak
Kova
Balık

📊 Günün Anketi

Sizce 2026’nın en önemli gündemi ne olacak?

👉 Ekonomik Kriz
👉 Yapay Zeka
👉 İklim Değişikliği
👉 Küresel Siyaset