Ses sanatçısı Yusuf Karul ölümden döndü!
Sevilen sanatçılar, cami imamı Mahmut Topal'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı!
29.05.2022 - Pazar 20:52
İmam Mahmut Topal'ın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medya'da büyük beğeni toplarken Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Ömer Faruk Özcan ve İbrahim Cuşan'da bu güzel görüntülere kayıtsız kalamayarak sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Binlerce kişinin görüntülediği paylaşım hakkında çok sayıda olumlu yorum yapıldı.
Manisa'nın Ahmetli ilçesinde Güldede Camisinde imamlık görevini yapan Mahmut Topal, camisinde müftülük bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş Kuran kursunun minik öğrencilerini ağırladı. Pandemi nedeni ile 2 yıldır cami’den uzak kalan aileler için geçtiğimiz ocak ayında Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu "Ailece Camiye" kampanyası dahilinde çocuklar artık aileleri ile birlikte camiye gelmeye başladı. Bu konu ile ilgili açıklama yapan imam Mahmut Topal: Cami merkezli değil insan odaklı görev yaptığımızdan Ahmetli halkını ailecek camimize davet ediyoruz. 1 yıldan buyana devam eden gönülleri ısıtan, muhabbeti artıran çayımızı her Perşembe çayımızı demliyor ve ailecek camimize gelen cemaatimize ikram ediyoruz. Ayıca camimize gelen evlatlarımıza kek, çikolata ve meyve suyu ikramlarda bulunuyoruz. Hemen minik yavrularımız camiye severek geliyor onların sevincine bizlerde ortak oluyoruz.’’ dedi.
Geçtiğimiz nisan ayında cami sevgisini çocuklara aşılamak için onlarla oyunlar oynayan Hacı Osman Torun Camii İmamı Mahmut Eroğlu’nun örnek olarak başlattığı "Teravih Treni" projesi tüm Türkiye’de yayılmaya başladı. Bunun ilklerinden biri olan Manisa’nın Ahmetli ilçesi Güldede Camii imamı Mahmut Topal, 4-6 yaş kuran kursunun minik öğrencilerini cami’de ağırladı. Camiye gelen minik öğrencilere cami ile ilgili bilgiler veren Topal, camiyi, abdesti, imamı, müezzini, minberi ve mihrabı anlattı. Daha sonrasında camide oyunlar oynayan çocuklar, imam’la trencilik oynadılar. Oyun sonrası, hayırseverlerin yardımı ile oluşturulan cami marketten istediklerini alan minik öğrencilere ardından imam tarafından hikaye kitapları dağıtıldı.

Topal, ‘’Ramazan içerisinde yakaladığımız manevi atmosferi yılın 365 gününe yaymak için elimizden gayreti gösteriyoruz. Cami içerikli sosyal faaliyetlerimize geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz ve halende devam eden Perşembe akşamları yatsı sonrası ailelerimizde birlikte hem sohbet ediyor hem de çaylarımızı içiyoruz. Diyanet işleri başkanlığımızın da bizlerden istediği gibi her hafta ailelerimizle camimizde buluşuyoruz.’’ İfadelerini kullandı.
Ömer Faruk Özcan - Hak Şerleri Hayr Eyler
İbrahim Cuşan - Hicret
https://www.youtube.com/watch?v=gdsT26gysDohttps://www.youtube.com/watch?v=cEijhYLDu38
Hasret Dilek Delier yazdı ''Gidenlerin ardından''
Milli takım coşkusuna Murat Dalkılıç imzası!
Hasret Dilek Delier yazdı ''Hüzünlü 19 mayıs''
Şarkıcı Pau, konser gelirini şehit aileleri ve polis teşkilatına bağışladı!
Gazapizm’den İzmir’de alevli sahne şovu ile unutulmaz konser!
Model 10 Yıl sonra İzmir ve İstanbul konserleri ile yeniden sahneye döndü!
Cem Belevi’den ressam annesine destek!
İspanya’dan Eurovision boykotu “Tarihin doğru tarafında yer alıyoruz”
İbrahim Erkal'ı unutmayan şeyler sadece şarkıları değildi!
Müziğimin insanlara iyileştirme, dayanışma ve umut verme aracı olmasını istiyorum!