Güzel şarkıcı Öykü Gürman'dan yeni single!
Gül Sunal Anamur’da yoğun ilgi gördü: Beni ve Kemal’i sarıp sarmaladılar!
09.08.2025 - Cumartesi 16:22
Anamur Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kitap Festivali, üçüncü gününde de kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam etti. Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde, Yeşilçam’ın efsane ismi Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal ile kültür-sanat dünyasının önemli isimleri Anamurlularla buluştu.
Gül Sunal, festival kapsamında düzenlenen söyleşi ve imza gününde sanatseverlerle bir araya geldi. “Kemal, Hadi Gel Bi Kahve İçelim” adlı kitabını imzalayan Sunal, Anamurluların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Kitabım Anamurlu dostlarım tarafından büyük ilgi gördü. Dostlarım diyorum çünkü öyle güzel sarıp sarmaladılar ki beni… Kemal’i… Çok teşekkür ederim,” ifadelerini kullanan Sunal, etkinlik sonunda okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
İbrahim Cuşan ve Abdullah Beyhan’dan ortak çalışma “Aşığım”
Gazeteci Büşra Seyis’in yeni adresi belli oldu!
Pınar Erbaş, gecenin sözü ile ekranlara dönüyor!
Görme engelli sporcuların tandem bisiklet mücadelesi ''Engelsiz pedal''
Tayland'da ''herşey dahil'' dönemi mi başlıyor!
Berika Karadağ: insanların kendi ‘Eylül’lerini duyduğu bir şarkı yaptık..
Yeni Han Akşamları’nda Hüsnü Arkan’dan unutulmaz konser!
Sardes’te tarih ve müzik buluşuyor: Goran Bregovic Manisa’da sahne alacak!
Merve Durceylan’dan güç ve kayıtsızlık üzerine bir şarkı!
Kıbrıs'ın sevilen radyosu Radyo Juke'ta yeni dönem!