Asya ve Japon mutfağının Bursa’daki yeni adresi ''Monk''
Hakan Mengüç’ün yazdığı Mutluluğu Sende Bulan Senindir, Ötesi Misafir Destek Yayınları’ndan çıktı!
04.04.2023 - Salı 01:09
Ünlü yazar ve Sufi felsefesi öncülerinden Hakan Mengüç, 25 ülkede yayımlanan kitaplarına bir yenisini ekledi: Mutluluğu Sende Bulan Senindir, Ötesi Misafir adlı eserle, okurlar Mengüç'ün benzersiz düşünceleriyle yeniden buluşuyor. Mengüç yeni kitabında okurlarına, her biri birbirinden değerli dersler barındıran, ruha iyi gelen, gerçek hayattan ilham alınarak oluşturulmuş hikâyeler sunuyor.
“Her bir hikâyenin içinde, hayatın ne kadar zengin ve karmaşık olduğunu görmemize yardımcı olan, ortak insanlık tecrübelerimiz bulunuyor.” Bu kitapla birlikte çıkacağınız yolculukta kişinin kendini daha iyi tanımasının önemini, yaşamın zorluklarıyla başa çıkmanın değerini ve ruhu besleyecek deneyimler yaşamanın güzelliğini fark edeceksiniz.

Daha iyi bir dünyayı hep beraber kurmak için ilham verecek hikâyelerden oluşan, Hakan Mengüç’ün yazdığı Mutluluğu Sende Bulan Senindir, Ötesi Misafir Destek Yayınları’ndan çıktı.
Bir Adam Yaratmak, beyaz perde'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor!
İskender Pala’nın yeni romanı “Soygun” kitapçılardaki yerini aldı!
Hayatını kaybeden şarkıcı Rıza Tamer’in kitap yazdığı ortaya çıktı!
Cem Özkök Somali’de savaş mağduru çocuklar için umut oldu!
Şarkıcı Rıza Tamer hayatını kaybetti! Peki Rıza Tamer kimdir?
Ayşe Gül Yıldırım’dan okuma listenize mutlaka eklenmesi gereken kitaplar!
Okan Bayülgen’den ebeveynlere çarpıcı uyarı “Çocuğun canı sıkılmalı!”
Ozan Orhon, dizi yapımcılarına sert tepki gösterdi ''en büyük sorumlu sizsiniz''
Acun Ilıcalı “Almanya’da kanal aldık, büyüdükçe devamlı borçlanma oluyor“
Gökhan Akar: Sanatçının işi sadece şarkı yapmak değil, toplumun yarasına dokunmaktır!