Azerbaycan'dan Türkiye'ye konser maratonu!
Harbiye sahnesinde Ebru Yaşar göz kamaştırdı!
07.10.2021 - Perşembe 14:15
Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutlamaya devam ediyor. 30 Eylül'de başlayan konser serisinde Ebru Yaşar bu akşam açıkhava’da yüzlerce hayranıyla şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel sanatçı ‘ bir çocuk gibi heyecanlıyım. Ama sevenlerim, eşim dostum yanımda olduğu içinde rahatım. Hala ilk gün ki gibiyim. Dün gece uyuyamadım. Uyumak için şekilden şekile girdim’ dedi.
‘Yalnız Uyunmaz‘ ve ‘Nasıl Uyuyorsun’ şarkıları ile sahneye çıkan Ebru Yaşar, güzelliği ile göz kamaştırdı.Dillere pelesenk olan ‘Bu Sahilde’ adlı parçasını seslendirmeden önce seyircilere dönerek, “Günlerdir uyuyamıyorum. Garip bir şekilde hem çok heyecanlıyım hem de rahatım. Tuhaf duygular içindeyim. Çünkü sizlerin karşısındayım. Tüm sevenlerim burada. Lütfettiniz, şeref verdiniz. Bu serin Ekim akşamında buraya beni dinlemeye geldiniz. Çok teşekkür ederim. Bu gece kendinizi bana bırakın, eğlenin. Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız, sağolun, varolun.. dedi ve şarkısını söyledi. Pandemi sonrası Harbiye konserine aylardır hazırlanan Ebru Yaşar’a sahnede kalabalık bir dans grubu da eşlik etti.

Ebru Yaşar, seyircisinin her şarkıda eşlik ettiği konserine ‘ Yalan’, ‘Senin Anan’, ‘Aşkımız Buraya Kadar’ gibi en sevilen şarkılarının yanı sıra ‘Alev Alev’ , ‘Ben Ne Yangınlar Gördüm’ gibi coverları da seslendirdi. İlk yarıda stil danışmanı Mehtap Stefou’nun hazırladığı Seyis Ares imzalı mercan tasarımlı tulumu ve dansçıları ile sahneye çıkan sanatçı, ikinci yarıda ise yine Seyis Ares’in kırmızı renkli elbisesi ile göz kamaştırdı. Atlantis Yapım, Türkiye’nin dev sanatçılarını efsane bir organizasyon ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirci ile buluşturmaya devam ediyor. 5-9 Ekim tarihleri arasında Melike Şahin, Kenan Doğulu, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Berkay ve Athena Harbiye Açıkhava Sahnesi'ni sallayacak.
📊 Günün Anketi
Sizce 2026’nın en önemli gündemi ne olacak?
Noa Lang ve Elif Buse Doğan iş birliğiyle yılın transfer duyurusu!
Engin Uzun’dan hayata tutunan bir kitap “Rabbim Ne Olur Toparla Beni” okurla buluştu!
Zir-i Cin 4, beklenenin üstünde ilgi gördü!
Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Seha Okuş vefat etti!
Şarkıcı Eylem ''Bye Bye'' ile iddialı bir dönüş yapıyor!
Şarkıcı Fulin, yeni çalışması ''Yana yana'' ile geliyor!
Bora Duran’dan yepyeni tekli “Benim olsun” dinleyiciyle buluştu!
SMA Tip-1 ile mücadele eden minik Alya zamanla yarışıyor!
Zeliha Uraltaş'ın yeni çalışması “Akar duygular” yayında!
Usta oyuncu Haldun Dormen hayatını kaybetti!