Elif Buse Doğan'ın yeni çalışması "Yalan Dünya" yayında!
Karşıyaka Toplumsal Düşünce Günleri farkındalık yarattı!
09.02.2022 - Çarşamba 23:21
4 ve 5 Şubat tarihlerinde Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Karşıyaka Toplumsal Düşünce Günleri iki gün boyunca birbirinden özel etkinlikler ile İzmirliler ile buluştu. Yazar, akademisyen, siyasetçi ve sanatçıların katılımıyla başlayan etkinlik ilk gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in açılış konuşmaları ile başladı.
Ardından yazar ve kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören söyleşisi ile devam eden ilk gün programı Gazeteciler Rıdvan Akar, Ayşen Şahin ve Yaşar Aydın'ın "Basın ve İktidar" başlıklı paneli ile devam etti. İlk gün etkinlikleri Yasemin Göksu'nun "Elveda Rumeli" isimli Rumeli ve Balkan türkülerinden oluşan konseri ile coşkulu bir şekilde sona erdi. Ertesi gün "Her Açıdan Pandemi Dönemi" adlı konu başlığı altında bir araya gelen haber spikeri İrfan Değirmenci, iktisatçı Prof. Dr. Ahmet Şahin ve enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, pandemi dönemindeki ekonomik ve yaşamsal sorunlar üzerine İzmirliler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Günün finalinde ise Ankara Sanat Tiyatrosu'nun başarılı yeni sezon oyunu "Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü" adlı oyunu çok yoğun bir ilgi ile etkinliğin finalinde yer aldı. İki gün boyunca önemli fikir ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, insanların nitelikli gelişimine katkı sunan bu tip sosyal ve kültürel aktiviteleri arttırarak devam ettireceklerini, bu kapsamda düzenledikleri Toplumsal Düşünce Günleri'nin bu anlamda amacına ulaştığını ve Karşıyaka'nın bu anlamda örnek bir ilçe olarak öncü olmaya devam edeceğini belirtti.
İşitme kaybı yaşatır içimdeki çığlık..
Altay Cem Meriç’ten 3 yıllık çalışma “Darwin’in kara kutusu” Türkçeye yeniden kazandırıldı
Gezgin Mert Öztürk kendi kahve markasını kurdu!
Süper Baba’nın unutulmaz müzikleri 33 yıl sonra yeniden dinleyiciyle buluştu
Doç. Dr. Ferhat Arslan’ın yeni kitabı “Tıbbın Körü ve Nemesis” raflarda!
Prens dizisinin yeni sezonu mu geliyor? Giray Altınok’tan heyecanlandıran paylaşım..
Kim milyoner olmak ister’de hem sunucu hemde ödül değişti!
Özgün'den sürpriz davet ''Takvim''le unutulmaz gece!
Mertcan Ziylan ''Yansın''la müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı!
Gökhan Türkmen'den Bursa'da 2 saatlik müzik şöleni!